Friday, May 14, 2010

Unutma, Unutturma


Video Lakers-Jazz serisinde oynanan son maçtan. Kobe'nin babası JellyBean ile röportaj yapılıyor. Joe JellyBean, Thunder serisinin 5. maçında Stappless Center'a gelmiş, play-off'lara yavaş  başlayan Kobe, sonunda iyi bir maç çıkarmıştı. Zaten Kobe o günden beri yavaşlamadı. Önüne çıkan herkesi ve her şeyi parçalayan bir makineye benziyor. Rotasyonda Farmar, Vujacic, Walton, Powell gibi oyuncuların bulunduğu bir takımı şampiyonluğun en büyük favorisi hâline getiren kişi elbette Phil Jackson. Fakat iyice olgunlaşan, takım geri düşse bile bakışlarıyla soğukkanlılığını maça kabul ettiren bir oyuncuya dönüştü Kobe.



Neyse, geçtiğimiz günlerde Kobe'nin Ruven Afanador yönetmenliğinde çektirdiği bazı fotoğraflar yayımlandı. Eheh. O günden beri rakip takım taraftarları alay ediyor, ben de kendimce taşak geçiyorum. Mesela Jazz taraftarlarının azımsanamayacak kısmı ellerinde bu fotoğraflarla Delta Center'a gelmişler. JellyBean ile yapılan röportajda görülüyor zaten.

Eyvallah, ilk resimdeki karakter rahatlıkla bir çizgiromanın anti-hero'su fln olabilir. Ama şu ak çarşaflı resim nedir abi? Bundan sonra Kobe 50 şampiyonluk bile kazansa bu resimler baki kalacak. Ve ben son nefesimde seninle dalga geçiyor olacağım Mr. Bryant. Siz de  çağrıma kulak verin ve bu fotoğrafları asla unutmayın, asla unutturmayın!






No comments: