Saturday, February 27, 2010

Bullets Harekâtı-1

Washington takımı dağıtmaya karar verdi. Yeni bir başlangıç yapacaklar. Arenas ve Crittenton arasındaki kavganın büyümesi ve Washington Bullets göndermeleri takımın dağılmasını zorunlu kıldı. Birkaç yıl öncesine dek Cleveland ile Doğu Konferansı şampiyonluğu için çekişen ekip, geçtiğimiz hafta içinde bambaşka şehirlere dağıldı.

İlk takası Mavericks ile yaptılar.

Dallas'ın pota altında kamplumbağadan yahut Eric Dampier'den daha hızlı birine ihtiyacı vardı. Brendan Haywood bu ihtiyacı giderecektir. DeShawn Stevenson da bench'ten gelip önemli oyuncuların dinlenmesine yardımcı olacak. Tabiî takasın esas elementi Caron Butler. Kidd ve Nowitzki, yalnızca Marion'ın yardımıyla takımı bir noktaya kadar taşıyabilirlerdi. Gününe göre vezir de rezil de edebilen Terry stiline uzak, istikrarlı oyunuyla her zaman göreve hazır olan Butler nokta atışı oldu. İlk beş oyuncuları ligdeki hemen tüm beşlerden daha kalın. Artık play-off sertliğine uyum sağlayabilirler.



Kadrosunu dağıtmaya çalışan Wizards Josh Howard'ı aldı. Howard son zamanlarda JR Smith tadı vermeye başlamıştı; takımdan bağımsız, eline geleni atan dengesiz bir oyuncu. Sil baştan basketbola odaklanan Washington ona iyi gelebilir. Bekleyip göreceğiz.

Dallas takasının yanı sıra küçük bir takas daha yaptı Wizards. Dominic McGuire, ikinci tur draft hakkı karşılığında Kings'e gönderildi.

No comments: